Dancila a infiintat un comitet pentru proiectele de cooperare economica cu China

Luni, 12 Martie 2018, ora 22:27
911 citiri
Dancila a infiintat un comitet pentru proiectele de cooperare economica cu China
Foto: Guvernul Romaniei

A fost infiintat comitetul interministerial pentru proiectele de cooperare economica cu China printr-o decizie a premierului Dancila, care a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

Comitetul a fost infiintat avand in vedere un memorandum aprobat de Guvern in sedinta din 22 februarie. Presedintele acestui comitet este vicepremierul Viorel Stefan.

In comitet vor fi reprezentate ministerele Afacerilor Externe, Finantelor, Agriculturii, Economiei, Energiei, Transporturilor, pentru Mediul de Afaceri, Comunicatiilor, Turismului, Cercetarii, Culturii, Tineretului si Sportului, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Eximbank, potrivit Agerpres.

Ministerele si institutiile vor fi reprezentate de conducatorii acestora, in calitate de membri titulari, in sedintele comitetului.

Prin decizia premierului Dancila va fi desemnat, de asemenea, un consilier de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului in calitate de membru titular in acest comitet.

"Comitetul are ca obiectiv imbunatatirea coordonarii interdepartamentale in scopul promovarii coerente si eficiente a intereselor Romaniei in cooperarea cu Republica Populara Chineza", se mai arata in decizia premierului Viorica Dancila.

Vezi si Imaginile saptamanii: Dancila si Firea au gatit pachetele cu carne, impreuna cu "surorile chinezoaice" ...citeste mai departe despre "Dancila a infiintat un comitet pentru proiectele de cooperare economica cu China" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comitet interministerial cooperare economica China , #Stiri Administratie