Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 16:22
1280 citiri
Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile
Foto: Vocea Transilvaniei

Judecatorii de la Inalta Curte au admis, joi, contestatia depusa de procurorii DNA si au decis ca Darius Valcov, senator PSD si fost ministru de Finante, sa fie arestat preventiv pentru 23 de zile, pana pe data de 24 aprilie 2015.

Judecatorii au amanat, miercuri seara, un verdict in cazul lui Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta si de luare de mita de doua milioane de euro, pe vremea cand era primar al Slatinei.

Pe 26 martie, ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov, acesta fiind plasat in arest la domiciliu. Procurorii au atacat cu recurs masura.

Miercuri, senatorul PSD s-a prezentat in fata judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul a durat aproximativ 20 de minute, dupa care Valcov a plecat la locuinta sa din Slatina, fara a face nicio declaratie in fata jurnalistilor.

Valcov a vrut sa-si recunoasca vina, procurorul DNA a refuzat - surse

Fostul ministru de Finante a vrut sa semneze, marti, un acord prin care isi... citeste mai departe despre "Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile" pe Ziare.com

#Darius Valcov arestat , #Stiri Administratie