Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 20:59
1096 citiri
Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu
Foto: Facebook/ Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins propunerea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov si a hotarat ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu, decizia nefiind definitiva.

Instanta suprema a judecat luni propunrea DNA de prelungire a masurii preventive in cazul lui Darius Valcov, aflat in arest din 2 aprilie, fiind acuzat ca a efectuat operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functia de primar, senator si ministru.

ICCJ a respins propunerea DNA si a hotarat plasarea fostului primar al Slatinei si ministru al Finantelor in arest la domiciliu, insa decizia nu este definitiva. Astfel, Darius Valcov ramane in arestul preventiv, pana la o decizie definitiva de plasare a sa in arest la domiciliu sau de punere in libertate.

Decizia de luni a ICCJ poate fi contestata la aceeasi instanta.

Tot luni, instanta suprema a decis sa-i respinga lui Valcov cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu, in ...citeste mai departe despre "Darius Valcov, cercetat in arest la domiciliu" pe Ziare.com

#ICCJ Valcov arest domiciliu, #Darius Valcov arest preventiv, #DNA Valcov arest , #Stiri Administratie