Darius Valcov, sub control judiciar in al treilea dosar la DNA - a cerut mita 2,5 milioane de lei

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 12:48
989 citiri
Darius Valcov, sub control judiciar in al treilea dosar la DNA - a cerut mita 2,5 milioane de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru de Finante si fost primar al Slatinei Darius Valcov a fost plasat, luni, sub control judiciar pentru 60 de zile, in al treilea dosar deschis pe numele sau la DNA, pentru trafic de influenta si doua infractiuni de luare de mita.

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala a lui Valcov in acest dosar in iunie 2015, fostul ministru fiind acuzat ca a cerut mita 2,5 milioane de lei de la un om de afaceri.

Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar - a cerut 2,5 milioane de lei

Potrivit DNA, in perioada noiembrie-decembrie 2012, Darius Valcov i-a pretins unui denuntator, administratorul unei societati comerciale, suma de 2,5 milioane de lei, reprezentand un procentaj de aproximativ 10-15% din sumele incasate de societatea denuntatorului de la Primaria Slatina, in baza unui contract semnat anterior.

In perioada 21 ianuarie - 13 iunie 2013 Valcov a primit, in mai multe transe, de la respectiva societate, printr-o firma intermediara, suma de 2,1 ...citeste mai departe despre "Darius Valcov, sub control judiciar in al treilea dosar la DNA - a cerut mita 2,5 milioane de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Darius Valcov control judiciar, #Darius Valcov mita, #Darius Valcov DNA , #Stiri Administratie