De azi Primaria Sectorului 3 elibereaza online certificate de urbanism

Miercuri, 23 August 2017, ora 12:21
1043 citiri
De azi Primaria Sectorului 3 elibereaza online certificate de urbanism
Foto: edirect.e-guvernare.ro

Primaria Sectorului 3 va elibera online certificate de urbanism si prelungiri de certificate de urbanism si prelungiri de autorizatii de construire.

Incepand de miercuri locuitorii sectorului 3 nu mai sunt obligati sa ajunga la sediul institutiei pentru a depune documentatia necesara obtinerii unui certificat de urbanism, ci o pot face si prin intermediul Internetului, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Acest serviciu este disponibil prin platforma http://edirect.e-guvernare.ro.

Bucurestenii din acest sector si care si-au creat deja cont pe www.ghiseul.ro pot utiliza direct aceasta platforma fara sa-si mai creeze un cont nou.

Iasi pasi pe care trebuie sa ii parcurga cetatenii:

1. Se acceseaza platforma http://edirect.e-guvernare.ro.

2. Crearea contului - se merge la sectiunea CONT NOU - Cont persoana fizica - Se completeaza rubricile din sectiune cu datele personale, dupa aceea se alege un nume de utilizator si o parola.

Confirmarea crearii contului se primeste pe adresa de e-mail indicata de catre solicitant. Se acceseaza link-ul primit in email-ul de confirmare, contul fiind astfel creat.

3. Se merge la sectiunea CONECTARE.

- La sectiunea Autentificati-va se selecteaza eDirect.

- Se completeaza numele de utilizator si parola, se bifeaza sectiunea "Nu sunt robot"

- La sectiunea Selectare tip cont se bifeaza Cont personal.

4. Depunerea documentelor - Se acceseaza Creeaza Solicitare. La sectiunea Institutie se cauta "Primaria Sectorului 3". Apoi se selecteaza tipul procedurii dorite: certificate de urbanism, prelungiri certificate de urbanism sau prelungiri autorizatii de construire.

Dupa selectarea tipului de procedura, la sectiunea Actiune se poate consulta si incarca documentatia necesara. O parte dintre documentele incarcate necesita semnatura electronica. Dupa incarcarea documentatiei, daca este cazul, pot fi transmise Observatii in rubrica dedicata. Inainte de a apasa pe butonul Lanseaza Solicitare, trebuie bifata casuta "Sunt de acord ca AADR si institutia Primaria Sectorului 3 sa imi foloseasca datele cu caracter personal!". Apoi se apasa pe butonul Lanseaza Solicitare si astfel documentatia a fost depusa. Apare imediat o notificare: "Solicitarea cu nr. PISEG #...impreuna cu documentele depuse au fost inregistrate cu succes".

5. Preluarea documentatiei: Dupa descarcarea documentelor de catre Directia de specialitate si inregistrarea solicitarii in Sistemul Intern de Management al Documentelor (INFOCET ...citeste mai departe despre "De azi Primaria Sectorului 3 elibereaza online certificate de urbanism" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primarie sector3 urbanism online, #sector3 eliberare urbanism online , #Stiri Administratie