De ce a mers Iohannis la Washington si ce spune despre o posibila vizita a lui Obama in Romania

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 22:51
1231 citiri
De ce a mers Iohannis la Washington si ce spune despre o posibila vizita a lui Obama in Romania
Foto: Arhiva/Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, de ce a tinut ca el sa reprezinte Romania la recentul summit al Securitatii Nucleare, de la Washington. Presedintele s-a referit si la o posibila vizita a liderului de la Casa Alba, Barack Obama, in Romania.

Corespondenta de la Washington: Iohannis a laudat Romania si si-a asumat noi angajamente nucleare (Video)

Seful statului a explicat, intr-un interviu acordat TVR1, ca summitul a avut "mai mult aplicatii civile", "de aceea am decis sa merg eu".

"Am dorit prin participarea mea personala sa subliniez importanta pe care o acordam parteneriatului international privind securitatea nucleara", a mai declarat Iohannis, punctand ca "a fost un summit foarte reusit, participarea Romaniei a fost foarte apreciata".

Presedintele a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca "Romania face parte din relativ putinele tari care poseda intregul ciclu nclear, de la minerit pana la tractorul nuclear (centrala nucleara de la Cernavoda), ...citeste mai departe despre "De ce a mers Iohannis la Washington si ce spune despre o posibila vizita a lui Obama in Romania" pe Ziare.com

#Iohannis Washington Romania terorism, #Romania terorism Iohannis, #Iohannis vizita Washington, #Iohannis panama papers , #Stiri Administratie