De ce ni se incalca secretul convorbirilor telefonice?

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 14:49
1195 citiri
De ce ni se incalca secretul convorbirilor telefonice?
www.voceatransilvaniei.ro

Cine citeste de la cap la coada textul Constitutiei isi da seama ca peste unele articole se trece cu prea mare usurinta, iar democratia romaneasca isi lasa la vedere ranile si defectele.

Este si motivul pentru care teoria maioresciana a formelor fara fond ramane inca valabila. Pana cand? Cine ar putea estima?

Sa spunem mai intai ca democratie perfecta nu exista decat in manuale. Iar cu genul de necazuri cu care ne confruntam noi, cetatenii romani, se mai confrunta si altii. Dar macar in tarile luate de noi ca model i se spune populatiei de ce este necesara restrangerea unor drepturi si libertati inscrise in legea fundamentala: sunt, de obicei, cazuri de forta majora precum atacurile teroriste sau situatii complicate in interior si in imediata vecinatate.

Un articol de forma

Punctul de plecare al discutiei de fata se afla in art. 28 din Constitutie: "Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace ...citeste mai departe despre "De ce ni se incalca secretul convorbirilor telefonice?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CSAT secretul convorbirilor telefonice, #CCR declara neconstitutionala Legea 82 , #Stiri Administratie