De ce nu a fost suspendat pana acum Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 16:59
1006 citiri
De ce nu a fost suspendat pana acum Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei
Foto: Arhiva Ziare.com

Prefectul Capitalei, Paul Petrovan, nu a primit inca de la Tribunalul Bucuresti comunicarea oficiala a arestarii primarului Sorin Oprescu, pentru a putea dispune suspendarea acestuia, astfel incat sa poata fi desemnat un interimar, au aratat viceprimarii Cornel Pieptea si Dan Darabont.

Viceprimarii Capitalei, Cornel Pieptea (PNL) si Dan Darabont (PSD), au avut, luni, o intalnire cu prefectul Paul Petrovan, privind situatia din primarie generata de arestarea lui Sorin Oprescu, dar si de retinerea directorului economic.

Potrivit celor doi viceprimari, prefectul le-a precizat ca nu a primit deocamdata comunicarea oficiala de la instanta privind arestarea lui Sorin Oprescu, pentru a putea dispune suspendarea acestuia din functie, urmand sa fie desemnat un primar interimar, dintre viceprimari.

Oprescu, suspendat de la primarie, daca va fi arestat - cine ar urma sa-i ia locul

Dupa momentul primirii acestui document, prefectul trebuie sa dispuna suspendarea in termen de 48 de ...citeste mai departe despre "De ce nu a fost suspendat pana acum Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei" pe Ziare.com

#Oprescu suspendat primarie, #prefect suspendat Oprescu, #Oprescu arestat , #Stiri Administratie