De ce nu mai e Nicolae principe: Un consilier explica decizia surprinzatoare a regelui Mihai

Luni, 10 August 2015, ora 18:35
917 citiri
De ce nu mai e Nicolae principe: Un consilier explica decizia surprinzatoare a regelui Mihai
Foto: Facebook/ Principele Nicolae al Romaniei

Regele Mihai al Romaniei a decis sa ii retraga nepotului sau Nicolae, fiul principesei Elena, titlul de principe si calificativul de "Alteta Regala", dintr-o "nepotrivire interna" a tanarului cu rolul asumat.

Precizarile au fost facute de Ioan Luca Vlad, consilierul Casei Regale, pentru Digi24. Acesta a aratat ca nu a fost vorba despre niciun "scandal", numai o "nepotrivire emotionala".

"Sunt cinci ani de reflectie in care am putut urmari cu totii traseul public, iar unii dintre noi am putut urmari si traseul privat al nepotului Majestatii Sale, Nicolae, care astazi nu mai are titlul de principe al Romaniei si alteta regala. In acesti ani am vazut lucruri foarte bune, care au crescut statura si rolul coroanei in tara noastra si am vazut insa si o anumita nepotrivire, interna, care nu s-a remarcat in niciun fel teribil, pentru ca aici nu lucram cu scandaluri, ci pur si simplu nepotrivire emotionala, daca vreti, si una de viitor intre idealurile princepului Nicolae si restrictiile, ...citeste mai departe despre "De ce nu mai e Nicolae principe: Un consilier explica decizia surprinzatoare a regelui Mihai" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#principe Nicolae rege Mihai, #rege Mihai Nicolae titlu , #Stiri Administratie