De ce nu s-a aflat Klaus Iohannis in conflict de interese cand era primar - motivarea instantei

Marti, 04 August 2015, ora 15:48
1050 citiri
De ce nu s-a aflat Klaus Iohannis in conflict de interese cand era primar - motivarea instantei
Foto: Arhiva Ziare.com

Klaus Iohannis nu s-a aflat in conflict de interese atunci cand a semnat, in decembrie 2010, un contract de prestari servicii incheiat intre Primaria Municipiului Sibiu si SC Tipografia Honterus SRL, societate comerciala detinuta de Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), al carui presedinte era, se arata in motivarea Curtii de Apel Alba Iulia, facuta publica marti.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis in 10 iunie contestatia formulata de Klaus Iohannis, fiind dispusa anularea unui raport de evaluare intocmit de ANI privind incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa de catre fostul primar al Sibiului.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) nu a depus recurs impotriva admiterii contestatiei lui Iohannis de catre Curtea de Apel Alba Iulia.

Iohannis castiga o batalie cu ANI: Dosarul de conflict de interese, inchis de Parchetul General

"Se constata ca reclamantul (Klaus Iohannis - n.red.) nu s-a aflat in conflict de interese, ...citeste mai departe despre "De ce nu s-a aflat Klaus Iohannis in conflict de interese cand era primar - motivarea instantei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis conflict interese, #Iohannis conflict interese motivare, #Iohannis ANI , #Stiri Administratie