De ce s-a sucit RATB si a schimbat la loc numele statiilor #Colectiv

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 11:35
1082 citiri
De ce s-a sucit RATB si a schimbat la loc numele statiilor #Colectiv
Foto: Facebook/Alin Pandaru

In luna noiembrie, RATB anunta ca va aduce un omagiu celor 63 de victime care si-au pierdut viata in urma cumplitei tragedii din clubul Colectiv.

Statia "Pasaj Marasesti", aferenta liniilor de tramvai 23 si 27, de pe bulevardul Marasesti, precum si statia "Pasaj Marasesti", aferenta liniei 312 de autobuze de pe Splaiul Independentei, urmau sa poarte numele "Colectiv".

La doua luni si jumatate de la incendiul devastator, statiile au revenit la denumirea initiala, iar in zona mai e o singura placuta care poarta denumirea "Colectiv" - fosta statie "Dambovita", amplasata pe Splaiul Independentei, pe traseul liniei de autobuze 312.

Doua statii RATB vor fi numite "Colectiv", in memoria victimelor de la club

Intr-un raspuns remis la solicitarea Ziare.com, RATB spune ca decizia de a modifica denumirea statiilor "Pasaj Marasesti" in "Colectiv" a starnit multe reactii negative in randul calatorilor, motiv pentru care Regia Autonoma de Transport Bucuresti a revenit asupra acestei ...citeste mai departe despre "De ce s-a sucit RATB si a schimbat la loc numele statiilor #Colectiv" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RATB statii Colectiv, #denumire statii RATB Colectiv , #Stiri Administratie