De ce se teme Nicusor Constantinescu: Si-a transferat averea pe numele nevestei si copiilor

Joi, 10 Iulie 2014, ora 21:16
1077 citiri
De ce se teme Nicusor Constantinescu: Si-a transferat averea pe numele nevestei si copiilor

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a transferat pe numele sotiei si pe numele celor doi copii mai multe case si un teren, se arata cea mai recenta declaratie de avere a sa.

Potrivit documentului, Codruta Constantinescu, sotia seful CJ Constanta, a intrat in posesia unui teren de 1.431 de metri patrati si a unei case de locuit de 687 de metri patrati, in 2013, printr-un "act de lichidare a regimului comunitatii legale si partaj voluntar fara sulta", transmite Mediafax.

Anterior, aceste bunuri erau detinute in mod egal de Nicusor si de Codruta Constantinescu, potrivit declaratiei de avere din anul anterior.

Totusi, cei doi soti detin in continuare cate 50% din mai multe terenuri din Tulcea, Ilfov si dintr-o casa din Bucuresti.

Nicusor Constantinescu va fi arestat

Totodata, in martie 2013, Nicusor Constantinesu a donat fiului sau o casa de vacanat din Piatra Neamt si fiicei sale o casa din Bucuresti.

Potrivit declaratiei de avere, ...citeste mai departe despre "De ce se teme Nicusor Constantinescu: Si-a transferat averea pe numele nevestei si copiilor" pe Ziare.com

#Nicusor Constantinescu transferat avere sotie, #Nicusor Constantinescu avere nume copii, #Nicusor Constantinescu DNA arestare , #Stiri Administratie