De la Romania transatlantica la Romania subatlantica - cine ne saboteaza viitorul?

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 18:50
1167 citiri
De la Romania transatlantica la Romania subatlantica - cine ne saboteaza viitorul?

Referitor la alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite, s-au pozitionat toti in Romania: de la politicienii prudenti, care isi exprima speranta, pana la analistii subtirei, oficiali sau oficiosi, care acorda semnificatii catastrofice acestui act, vorbind chiar de "sfarsitul perioadei globalizarii" sau sfarsitul "lumii cunoscute".

Sfarsitul lumii cunoscute ar insemna, probabil, apusul perioadei de chermeza continua in care America generoasa plateste chefurile noastre de pe la seminarii toante despre rolul Romaniei in orice, de la Marea Neagra pana la Marea Chinei de Est.

Sfarsitul de epoca ar insemna, probabil, apusul perioadei in care exersam impreuna cu Frau limba germana la adapostul "US marines" sau poate apusul perioadei in care functionarii somnambuli isi cumpara dreptul la contracte generoase cu firme exotice prin moartea nefericitilor soldati din "teatrele de operatiuni".

Sfarsitul globalizarii ar mai putea insemna si nota de plata pentru anii ...citeste mai departe despre "De la Romania transatlantica la Romania subatlantica - cine ne saboteaza viitorul?" pe Ziare.com

#Romania aliat SUA armata, #SUA Europa, #Romania dotare armata , #Stiri Administratie