Declaratiile lui Nicusor Constantinescu, in vizorul CSM - Inspectia Judiciara va face verificari

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 12:39
916 citiri
Declaratiile lui Nicusor Constantinescu, in vizorul CSM - Inspectia Judiciara va face verificari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis joi sesizarea Inspectiei Judiciare pentru efectuarea de verificari privind apararea independentei DNA fata de declaratiile sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, si fata de pozitia Consiliului Judetean Constanta exprimata printr-un comunicat.

Procurorul Oana Schmidt-Haineala a cerut joi plenului CSM sa fie suplimentata ordinea de zi a sedintei cu sesizarea Inspectiei Judiciare pentru efectuarea de verificari privind apararea independentei DNA fata de declaratiile sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu.

Oana Schmidt-Haineala, fost presedinte CSM, a mai solicitat ca plenul sa se pronunte prin hotarare, cum este procedural, si nu prin adresa.

Dupa centralizarea voturilor, CSM a suplimentat ordinea de zi cu aceasta cerere.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat miercuri, la iesirea din sediul Serviciului Judetean al DNA, unde a fost dus pe baza de mandat pentru ...citeste mai departe despre "Declaratiile lui Nicusor Constantinescu, in vizorul CSM - Inspectia Judiciara va face verificari" pe Ziare.com

#Nicusor Constantinescu CSM, #Nicusor Constantinescu DNA, #CJ Constanta atac DNA , #Stiri Administratie