Deputatii au votat pe banda majorari salariale. Ministrul Muncii: Un Nobel pentru cine face deficitul bugetar!

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 22:43
957 citiri
Deputatii au votat pe banda majorari salariale. Ministrul Muncii: Un Nobel pentru cine face deficitul bugetar!
Foto: Arhiva Ziare.com

Deputatii comisiilor reunite de munca si buget au votat marti majorari salariale pentru angajatii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), personalul din invatamant precum si sporurile medicilor, intr-o sendinta marcata de dezbateri aprinse.

Discutiile in contradictoriu au fost purtate intre reprezentanti ai Guvernului, in frunte cu ministrul Muncii, Dragos Pislaru, care s-au opus amendamentelor aduse Legii de adoptare a OUG 20/2016 privind salarizarea in sistemul bugetar, si deputatii PSD din comisii care le-au sustinut, informeaza News.ro.

Deputatii social-democrati au sustinut ca ordonanta data de Guvern "nu a fost in cea mai fericita forma", asa ca au imbunatati-o. Ministrul Muncii a insa a raspuns ca impactul bugetar pe care aceste modificari il vor avea "depaseste cel mai negru scenariu", iar cei ce vor veni la guvernare dupa alegerile din iarna si vor trebui sa le puna in aplicare vor avea greutati mari.

"Impactul bugetar este, pe langa cele de 2,6 miliarde de ...citeste mai departe despre "Deputatii au votat pe banda majorari salariale. Ministrul Muncii: Un Nobel pentru cine face deficitul bugetar!" pe Ziare.com

#comisii deputati majorari salariale, #Pislaru Nobel deficit bugetar , #Stiri Administratie