Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru ca si-a angajat fiul si nora

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 11:33
1429 citiri
Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru ca si-a angajat fiul si nora
Sursa foto: Pesurse.ro

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata, vineri, acesta fiind acuzat de conflict de interese. El si-a angajat fiul si nora in biroul sau parlamentar, unde acestia au lucrat timp de patru, respectiv trei ani.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a deputatului Anghel Stanciu sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese, se arata intr-un comunicat al institutiei.

In rechizitoriul intocmit de procurori se precizeaza ca Stanciu, in calitate de deputat in cadrul Parlamentului, si-a angajat fiul in biroul sau parlamentar, acesta lucrand in institutie in perioada 2007-2011.

"Stanciu Anghel a incheiat cu fiul sau doua contracte civile prin care acesta din urma a fost angajat in perioada 2007-2011 in cadrul biroului sau parlamentar, contracte in baza carora s-a realizat in mod direct un folos material pentru fiul sau in cuantum de 38.945 lei", se arata in rechizitoriul procurorilor, potrivit Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Deputat PSD Anghel Stanciu, #Anghel Stanciu trimis judecata, #conflict interese parlamentari, #dosare parlamentari , #Stiri Administratie