Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 15:34
1108 citiri
Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare
Foto: site PSD (Arhiva)

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, luni, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins apelurile formulate de Directia Nationala Anticoruptie si de Catalin Radulescu si a mentinut decizia din 30 martie prin care deputatul a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut luni, la ultimul termen de judecata, condamnarea lui Radulescu la trei ani de inchisoare cu executare.

Avocatul lui Catalin Radulescu a cerut achitarea deputatului pentru ambele fapte, iar in cazul in care s-ar dispune o pedeapsa cu inchisoarea, aceasta sa fie sub minimul special, cu suspendare, doar pentru fapta de acte comerciale incompatibile cu ...citeste mai departe despre "Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare" pe Ziare.com

#deputat Catalin Radulescu condamnat definitiv , #Stiri Administratie