Descinderi in canale la Gara de Nord: Mascatii au ridicat sabii, droguri, bani si mai multe tablori

Marti, 21 Iulie 2015, ora 17:31
1170 citiri

Politistii antidrog si procurorii DIICOT au ridicat, marti, dupa ce au descins in canalizarea care leaga Gara de Nord de Grozavesti, sabii, droguri, bani si mai multe tablori despre care se banuieste ca ar fi fost furate, 77 de persoane fiind conduse la audieri, potrivit unor surse judiciare.

Conform anchetatorilor, politistii si procurorii au descins atat in canalizarea care leaga Gara de Nord de cartierul studentesc Grozavesti, cat si la cinci adrese, intre care si o vila care apartine liderului oamenilor strazii, Florin Hora, zis Bruce Lee.

Mascatii DIICOT, descinderi in canale la Gara de Nord: Surpriza! Aratau ca niste locuinte de lux

La perchezitii s-au gasit zece sabii, 3.000 lei, 30 de tablouri posibil furate, zece grame de heroina, un laptop, doua unitati de PC, 11 televizore, doua DVD-uri, doua flexuri, doua bormasini si doua ferastraie electrice.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca actiunea a vizat destructurarea unei grupari de traficanti de droguri ...citeste mai departe despre "Descinderi in canale la Gara de Nord: Mascatii au ridicat sabii, droguri, bani si mai multe tablori" pe Ziare.com

#descinderi Gara Nord canale, #traficanti droguri Gara Nord, #sabii tablouri Gara Nord , #Stiri Administratie