Descinderi in cinci judete la persoane banuite de evaziune - peste 200 de politisti participa

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 09:01
946 citiri
Descinderi in cinci judete la persoane banuite de evaziune - peste 200 de politisti participa
Foto: Ziare.com - Arhiva

Politistii pun in executare, duminica dimineata, 16 mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza un comunicat transmis AGERPRES de IGPR.

"In aceasta dimineata, peste 200 de politisti, cu sprijinul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, pun in executare 16 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani", precizeaza sursa citata.

Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal aflat in instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi. Participa si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Iasi, Ilfov si Ialomita.

"Cele 16 mandate de aducere sunt emise de Tribunalul Calarasi, pe numele ...citeste mai departe despre "Descinderi in cinci judete la persoane banuite de evaziune - peste 200 de politisti participa" pe Ziare.com

#descinderi politie evaziune fiscala niembrie , #Stiri Administratie