Desi Ponta si Piedone au demisionat, se anunta noi proteste in Bucuresti in aceasta seara

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 15:50
1220 citiri
Desi Ponta si Piedone au demisionat, se anunta noi proteste in Bucuresti in aceasta seara
Foto: Ziare.com/Nicu Socol

Dupa ce marti circa 25.000 de oameni au protestat in Bucuresti, cerand demisia primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, dar si a Guvernului, in urma tragediei de la clubul Colectiv, protestele se reiau si miercuri seara, chiar daca edilul si premierul si-au anuntat demisiile.

Incendiu in Colectiv: Miting de protest impresionant in Bucuresti si in tara - "Sa va fie frica, poporul se ridica!"

Pe pagina de Facebook a evenimentului a fost schimbat numele protestului (avand in vedere ca Piedone a demisionat de la Primaria Sectorului 4). Acum oamenii sunt chemati in strada pentru "Schimbare".

Protestul este anuntat pentru miercuri, de la orele 18:00, in Piata Universitatii. Pana la orele 15:20, 10.000 de oameni si-au anuntat participarea, iar 11.000 de persoane s-au aratat interesate sa ia parte la protest.

Internautii sunt intrebati pe pagina evenimentului pe cine ar vedea in fruntea Guvernului: "OK - pleaca Ponta. Acum ce facem? Propunem niste nume? Va ...citeste mai departe despre "Desi Ponta si Piedone au demisionat, se anunta noi proteste in Bucuresti in aceasta seara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Universitate miercuri 4 noiembrie, #proteste Bucuresti demisii, #protest Bucuresti incendiu club Colectiv , #Stiri Administratie