Despre renuntare, cetateneste vorbind

Marti, 04 August 2015, ora 06:00
870 citiri
Despre renuntare, cetateneste vorbind
Foto: Linkedin/Elenina Nicut

RENUNTA, renunt, vb. I. Intranz. A se lasa de ceva, a intrerupe, a inceta de a mai face ceva; a parasi de bunavoie (ceva sau pe cineva). - Din fr.renoncer, lat. renuntiare. Sursa: DEX '09 (2009)

Recent am primit solutia pronuntata de o autoritate a statului intr-un dosar avand ca obiect o plangere formulata de mine acum aproape 4 ani, vizand furtul oglinzilor de la masina.

Pe scurt, in respectivul act se arata ca statul intelege sa renunte la a-l mai cauta si trage la raspundere pe hot, ramas necunoscut pana in ziua de azi, pe motiv ca fapta reclamata este "lipsita in mod vadit de importanta", astfel incat "nu exista un interes public in urmarirea acesteia".

Intentionand sa atac respectiva solutie, am dat o cautare pe Google dupa "renuntarea la urmarirea penala" (institutie nou introdusa prin Codul de Procedura Penala intrat in vigoare la 1 februarie 2014) si, din nici cinci rezultate, dau peste o solutie identica pronuntata in luna iulie 2014 cu privire la o alta plangere, ...citeste mai departe despre "Despre renuntare, cetateneste vorbind" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nou cod procedura penala, #urmarire penala nou cod, #hoti nou cod penal , #Stiri Administratie