Despre Romania, pe blogurile straine de calatorii: Coruptia dintr-un aeroport romanesc

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 23:49
1319 citiri
Despre Romania, pe blogurile straine de calatorii: Coruptia dintr-un aeroport romanesc

Romaniei i se face reclama proasta pe unele dintre cele mai cunoscute site-uri de turism din lume, pe care strainii scriu ca lucrurile rele incep in Romania inca de la aeroport, unde s-au inregistrat cazuri de coruptie.

"As vrea sa merg in Romania cu familia mea, insa povestea asta pe care am gasit-o pe site-ul Virtual tourist m-a speriat. Este un incident izolat sau un mod de viata acolo? Ce ar trebui sa fac daca ma confrunt cu acest fel de cereri?

Cu siguranta nu as vrea sa ma pun pe mine si familia mea in primul avion inapoi catre SUA", scrie un utilizator din orasul Ann Arbor, statul Michigan, pe Tripadvisor.

Acesta publica mai jos povestea preluata de pe celalalt site, in care se arata dorinta de a informa despre "comportamentele nepoliticoase si indecente ale unor ofiteri la vama din Bucuresti".

"Dupa obtinerea vizei de la Ambasada Romaniei din Istanbul, pe 27 aprilie 2011, am ajuns la Bucuresti cu cursa Turkish Airlines, pe 28 aprilie.

Cand asteptam la coada ...citeste mai departe despre "Despre Romania, pe blogurile straine de calatorii: Coruptia dintr-un aeroport romanesc" pe Ziare.com

#coruptie aeroport Romania, #turisti coruptie Romania, #coruptie ofiteri vamali Romania , #Stiri Administratie