Dezvaluiri din activitatea DNA: Cum se fac interceptarile, cum reactioneaza suspectii

Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 18:51
652 citiri
Dezvaluiri din activitatea DNA: Cum se fac interceptarile, cum reactioneaza suspectii
Foto: Arhiva Ziare.com

DNA are in lucru in acest moment peste 7.000 de dosare, de care se ocupa aproape 200 de procurori. In cei 13 ani care au trecut de la infiintarea institutiei, au fost audiate zeci de mii de persoane, iar 3.700 au fost condamnate, printre ei un fost premier, fosti ministri, parlamentari, politisti sau magistrati.

DNA a organizat recent concursuri pentru ocuparea a 50 de posturi de procurori, dar concurenta a fost foarte mica, aproape 2 pe loc, cu toate ca salariul mediu al unui procuror este de 9.000 de lei pe luna net, existand si alte avantaje, se arata intr-un reportaj realizat de Europa FM.

Nistor Calin, adjunct al procurorului sef al DNA a declarat pentru sursa citata ca sunt selectate "persoanele dintre cele mai curajoase", integre, foarte bine pregatite profesional.

"Sa aiba capacitatea sa ia decizii bune in conditii de stres, sa fie sanatos fizic, pentru ca la noi o investigatie sau o ancheta o poti incepe la 8 dimineata si o termini ziua urmatoare la 8", a adaugat ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri din activitatea DNA: Cum se fac interceptarile, cum reactioneaza suspectii" pe Ziare.com

#interceptari DNA, #anchete DNA , #Stiri Administratie