Dezvaluiri din piata dezinfectantilor - Al Carina, concurenta HexiPharma, importa solutiile din Germania: Nemtii nu fura, nu triseaza!

Vineri, 27 Mai 2016, ora 15:37
2822 citiri
Dezvaluiri din piata dezinfectantilor - Al Carina, concurenta HexiPharma, importa solutiile din Germania: Nemtii nu fura, nu triseaza!
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Sanatatii a dat joi publicitatii lista cu toate firmele cu care au spitalele contracte, in contextul scandalului dezinfectantilor diluati, in care a fost implicata compania Hexi Pharma. Astfel, am aflat ca Hexi Pharma nu detinea monopolul pe aceasta piata, iar sume mai mari de la stat a obtinut alta firma.

Este vorba despre o societate din Ploiesti, care se numeste Al Carina. Presa a scris ca acesta ar fi principalul jucator de pe piata biocidelor din tara noastra, Insa patronul acestei companii spune ca firma sa nu este deloc lider de piata si a explicat si de ce. In plus, acesta baga mana-n foc ca produsele lui sunt 100% sigure, pentru ca sunt importate din Germania, iar "nemtii nu triseaza".

Concret, Al Carina a avut in 2015 trei contracte (obtinute prin licitatie publica) in valoare totala de 10,03 milioane de lei, dintre care unul singur, cu Spitalul de Urgenta din Targu Mures, valoreaza 10 milioane de lei, potrivit cifrelor Ministerului Sanatatii.

In acelasi ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri din piata dezinfectantilor - Al Carina, concurenta HexiPharma, importa solutiile din Germania: Nemtii nu fura, nu triseaza!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director Al Carina, #Al Carina dezinfectanti, #dezinfectanti import Germania , #Stiri Administratie