Dezvaluirile lui Tender, despre cum opera Alina Bica - documente din instanta

Joi, 05 Februarie 2015, ora 07:14
1247 citiri

Ovidiu Tender spune in denuntul facut impotriva Alinei Bica ca, la cererea sotului si a consilierului acesteia, a instrainat actiunile UPRUC Fagaras, se arata in motivarea ICCJ la decizia de arestare a fostei sefe a DIICOT.

ICCJ reda in motivarea arestarii preventive a Alinei Bica fragmente din denuntul facut de omul de afaceri Ovidiu Tender impotriva fostei sefe a DIICOT.

In denuntul facut in 28 ianuarie, Tender spune ca a fost nevoit sa-l angajeze consilier pe Florin Mihailescu, fost politist, care ii era consilier Alinei Bica, pentru a avea sansa unei sustineri din partea fostei sefe a DIICOT in solutionarea in interesul sau a dosarului Carom.

Astfel, el i-a oferit lui Florin Mihailescu salariu si alte avantaje solicitate.

Totodata, a aratat Tender in denunt, la solicitarea lui Mihailescu si a sotului Alinei Bica, a instrainat pachetul majoritar de la UPRUC CTR SA din Fagaras, pretul cesiunii impus fiind de 3,2 milioane euro, din care suma de un milion de euro trebuia sa ...citeste mai departe despre "Dezvaluirile lui Tender, despre cum opera Alina Bica - documente din instanta" pe Ziare.com

#Tender Alina Bica DNA, #Tender Alina Bica mita , #Stiri Administratie