DIICOT pluseaza: Cere 200 de angajati si 20 de milioane de euro, dupa decizia CCR pe interceptari

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 17:58
1449 citiri
DIICOT pluseaza: Cere 200 de angajati si 20 de milioane de euro, dupa decizia CCR pe interceptari
Foto: site DIICOT

Conducerea DIICOT anunta ca va solicita Ministerului de Justitie promovarea unei ordonante de urgenta prin care sa fie detasati 200 de lucratori ca urmare a deciziei CCR de interzicere a interceptarilor SRI in dosare penale, costurile totale fiind estimate la 20 de milioane de euro.

Anuntul DIICOT vine la scurt timp dupa publicarea motivarii deciziei CCR, adoptata in 16 februarie, si in contextul in care DNA cere 130 de angajati suplimentari si peste 10 milioane de euro.

Conform unui comunicat de presa al DIICOT, institutia va solicita Ministerului Justitiei "infiintarea serviciului tehnic al Directiei", prin ordonanta de urgenta.

"Aceasta modificare va impune achizitia de echipamente tehnice specifice si detasarea initiala a unui numar de 200 de lucratori de politie in cadrul DIICOT, precum si asigurarea trainingului acestora. Aceste masuri presupun un efort bugetar de peste 20.000.000 de euro, aceasta suma fiind sustinuta la acest moment doar de sumele utilizate de alte ...citeste mai departe despre "DIICOT pluseaza: Cere 200 de angajati si 20 de milioane de euro, dupa decizia CCR pe interceptari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DIICOT decizie CCR interceptari SRI , #Stiri Administratie