Din Elvetia, Cristian Sima este urmarit penal - surse

Vineri, 14 August 2015, ora 17:33
1151 citiri
Din Elvetia, Cristian Sima este urmarit penal - surse
Foto: B1TV

Brokerul Cristian Sima a fost instiintat, in cadrul unei comisii rogatorii, ceruta de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in Elvetia, ca este urmarit penal si ca poate da o declaratie in calitatea de suspect, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cristian Sima a fost anuntat prin comisia rogatorie facuta cu autoritatile judiciare elvetiene de faptul ca este urmarit penal in Romania, prin aceeasi comisie rogatorie putand da, daca doreste, si o declaratie in calitate de suspect.

Potrivit acelorasi surse, dupa finalizarea acestei comisii rogatorii, indiferent daca Sima va da sau nu o declaratie, anchetatorii vor pune in miscare actiunea penala pe numele brokerului dupa finalizarea administrarii probatoriului in dosar.

"Spovedania" lui Cristian Sima, despre arhiva conturilor secrete din Elvetia: Am scris de doua ori la DNA. Le-o dau! (Video)

Sursele citate au precizat, pentru Mediafax, ca pana la acest moment cel putin doi dintre directorii care ...citeste mai departe despre "Din Elvetia, Cristian Sima este urmarit penal - surse" pe Ziare.com

#Cristian Sima urmarit penal, #Cristian Sima Elvetia , #Stiri Administratie