Directorul CNADNR: "Simt sabotajul in jurul meu. Constructorul nu trebuie sa gandeasca prea mult". Urmeaza marele audit al personalului

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 09:08
1340 citiri

Constructorul a avut o libertate prea mare si a putut jongla cu tot ce inseamna proiect. Documentatia care se scoate la licitatie trebuie sa fie clara, detaliata, constructorul nu trebuie sa gandeasca prea mult, ci doar sa execute proiectul tehnic pus la dispozitie de beneficiar, afirma directorul general CNADNR, Catalin Homor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Catalin Homor a aratat ce a gasit in companie si a vorbit despre sabotajul la care este expusa din interior CNADNR: "Eu am lucrat foarte mult in santier si viata de santier e una grea. Sunt destul de tare sa nu ma las inmuiat si doborat de povestitori care au ca scop doar sa arunce cu noroi".

Directorul CNADNR ne-a anuntat ca urmeaza un audit de performanta al personalului "om cu om, structura cu structura, nivelul de incarcare a fiecaruia, pe categorii de specializari. Vor fi schimbari".

Citeste mai departe despre "Directorul CNADNR: "Simt sabotajul in jurul meu. Constructorul nu trebuie sa gandeasca prea mult". Urmeaza marele audit al personalului Interviu" pe Ziare.com.

#Homor CNADNR autostrazi , #Stiri Administratie