Directorul general al RTV, imprumutat de Ghita cu 90 de milioane de euro, de negasit

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 14:56
1198 citiri
Directorul general al RTV, imprumutat de Ghita cu 90 de milioane de euro, de negasit
Foto: Digi24 (Arhiva)

Directorul general al postului Romania TV (RTV), Alexandru Iacobescu, un apropiat al deputatului Sebastian Ghita, va fi adus cu mandat la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Ploiesti, in conditiile in care el nu s-a prezentat in fata procurorilor in cursul zilei de miercuri si nici nu a fost gasit la locuinta sa.

Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Iacobescu trebuia sa fie audiat ca martor in dosarul in care este urmarit penal Sebastian Ghita, insa directorul RTV nu s-a prezentat la DNA la ora stabilita de procurori si nici nu a fost gasit la locuinta sa.

Conform surselor citate, Alexandru Iacobescu va fi adus cu mandat la audieri intr-o alta zi.

Potrivit unei declaratii de avere a lui Sebastian Ghita, acesta i-a imprumutat lui Alexandru Iacobescu suma de 90 de milioane de euro.

Procurorii DNA Ploiesti au mai audiat miercuri in calitate de martori in dosar mai multe persoane apropiate lui Sebastian Ghita, prin care deputatul ar controla o serie de ...citeste mai departe despre "Directorul general al RTV, imprumutat de Ghita cu 90 de milioane de euro, de negasit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director RTV mandat DNA, #Iacobescu Romania TV DNA, #Iacobescu Ghita audiat DNA , #Stiri Administratie