Directorul Hexi Pharma a recunoscut ca dezinfectantii erau diluati - ce rol avea Dan Condrea

Sambata, 28 Mai 2016, ora 08:09
2840 citiri
Directorul Hexi Pharma a recunoscut ca dezinfectantii erau diluati - ce rol avea Dan Condrea
Foto: B1 Tv

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a recunoscut, dupa ce a fost retinuta de procurorii Parchetului General, ca stia ca dezinfectantii care au fost trimisi spitalelor sunt diluati.

Potrivit Digi 24, Flori Dinu a spus, in fata procurorilor, ca aceasta diluare ar fi fost impusa chiar de catre Dan Condrea, printr-o reteta de productie.

De altfel, directorul Hexi Pharma a mai declarat ca Dan Condrea era singurul care se ocupa de fabrica si ca nimeni nu avea acces acolo.

Astfel, Condrea era singurul care stia cum merge procesul de productie si se ocupa de procesul de livrare a produselor si de contacte.

Declaratiile au fost facute, vineri seara, dupa care procurorii au decis retinerea directorului Hexi Pharma, Flori Dinu.

Directorul Hexi Pharma a fost audiat in calitate de suspect in cazul dezinfectantilor diluati din spitale si este prima persoana retinuta in acest dosar.

Procurorii au acuzat-o pe Flori Dinu de infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, dar si ...citeste mai departe despre "Directorul Hexi Pharma a recunoscut ca dezinfectantii erau diluati - ce rol avea Dan Condrea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Flori Dinu ancheta Hexi Pharma, #Flori Dinu dezinfectanti diluati, #Flori Dinu retinuta , #Stiri Administratie