DNA - atacul cartitelor. Ce e in spatele marilor minciuni

Marti, 04 Iulie 2017, ora 09:48
1073 citiri
DNA - atacul cartitelor. Ce e in spatele marilor minciuni

Impotriva DNA si a Laurei Codruta Kovesi a fost declansat un asalt fara precedent atat ca virulenta, cat si ca modus operandi, pentru ca de aceasta data cei care au pus foc sunt "cartitele" din interior. Adica cei care au inregistrat o sedinta a doamnei Kovesi cu procurorii si au dat-o televizunii lui Sebastian Ghita.

Sunt multe manipulari si minciuni sfruntate in acest scandal si cred ca macar cele mai grave ar trebui demontate:

1.Procurorii DNA sunt impotriva Laurei Codruta Kovesi. Doar trei procurori DNA, intamplator sau nu oameni de baza ai fostului sef DNA, Daniel Morar, sunt impotriva dnei Kovesi. Ba mai mult, masa procurorilor DNA este impotriva celor trei, pentru ca toti se simt vizati de gestul celor trei "disidenti", pentru ca si ei au fost inregistrati, pentru ca au indus o stare de nesiguranta in institutie si au pactizat cu cel mai mare dusman din media al institutiei in ansamblu.

Din informatiile mele, testarea cu poligraful a fost dorita de marea masa a procurorilor, dovada fiind chiar faptul ca doar cei trei s-au opus.

2. Cei mai buni sunt impotriva lui Kovesi. Da, au avut dosare importante, dar si mari esecuri chiar recente. Doamna Moraru Iorga s-a blocat in EADS si Microsoft - ministri, cazuri care de altfel i-au si fost luate din motive de inactivitate, iar dl Tulus numai ce a primit in brate inapoi de la instanta dosarul Gelu Diaconu. Sunt in DNA procurori care nu au niciun dosar intors si nicio achitare.

3. Procurorii pleaca pe capete din DNA. Fals! De la inceputul anului din DNA au plecat din diverse motive 19 procurori si au venit alti 19 in locul lor. Recent, 6 procurori au facut cerere de plecare pentru valorificarea gradului profesional si doar pentru 3 dintre ei raspunsul a fost afirmativ, un altul a cerut sa plece pentru a deveni procuror sef adjunct la Parchetul Tribunalului Bucuresti, iar un altul are probleme personale si prefera un loc mai putin consumant.

Deci DNA nu clocoteste din alte motive decat revolta fata de asaltul cartitelor.

4. Cei trei au actionat ca avertizori publici pentru a scoate la iveala nereguli. Care ar fi ele nu stiu, eu nu le-am vazut nici in inregistrari, nici in mailul despre care se spune ca dna Kovesi l-ar fi trimis colegilor.

Daca autorii inregistarii aveau ceva de spus, ceva de reclamat, as fi admis in extremis chiar inregistrarea, dar cu conditia ca ea sa nu fi fost prelucrata si inmanata televiziunii care de ani de zile exceleaza intr-un discurs antiJustitie.

Daca un ...citeste mai departe despre "DNA - atacul cartitelor. Ce e in spatele marilor minciuni" pe Ziare.com

#DNA Kovesi procurori revocati , #Stiri Administratie