DNA cerceteaza modul in care Udrea i-a dat lui Tiriac fonduri europene

Luni, 16 Februarie 2015, ora 10:39
1264 citiri
DNA cerceteaza modul in care Udrea i-a dat lui Tiriac fonduri europene
Foto: Stejarii Country Club

Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-un dosar deschis ca urmare a plangerii formulate impotriva Elenei Udrea in legatura cu modul in care Ion Tiriac a primit fonduri europene pentru constructia clubului "Stejarii".

In acest dosar s-a inceput urmarirea penala "in rem", adica asupra faptei, nu a persoanelor implicate, a informat biroul de presa al DNA la solicitarea Bursa.

Situat in imediata apropiere a complexului rezidential de lux "Stejarii", construit de Ion Tiriac in zona padurii Baneasa din Bucursti, "Stejarii Country Club" este o investitie de circa 18 milioane de euro, din care 8 au provenit din fonduri europene.

Plangerea a fost depusa in octombrie 2014 la Parchetul General, care a redirectionat-o la DNA.

Conform informatiilor aparute in mass-media, Elena Udrea este acuzata ca i-ar fi dat fonduri europene omului de afaceri pentru clubul respectiv, care nu i-ar fi utilizat in scopul pentru care s-au primit banii, adica dezvoltarea turismului in zona, ci pentru ...citeste mai departe despre "DNA cerceteaza modul in care Udrea i-a dat lui Tiriac fonduri europene" pe Ziare.com

#DNA Udrea Tiriac club Stejarii, #DNA Udrea Tiriac fonduri europene , #Stiri Administratie