DNA ancheteaza un contract semnat de Ecaterina Andronescu la Ministerul Educatiei

Luni, 10 Februarie 2014, ora 14:55
1726 citiri
DNA ancheteaza un contract semnat de Ecaterina Andronescu la Ministerul Educatiei
Foto: Evenimentul Zilei

Procurorii DNA cerceteaza modul in care fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a incredintat, in 2002, fara licitatie, un contract in baza caruia o firma privata elibereaza toate diplomele scolare si universitare.

Cercetarile din dosarul penal deschis de procurori in 2013 vizeaza firma Romdidac SA, care este singurul furnizor de diplome de studiu, scrie Adevarul.

Surse din interiorul anchetei au declarat ca DNA a cerut ministerului conventia din 2002 prin care firma Romdidac a primit dreptul exclusiv de furnizare a diplomelor, dar si evidenta formularelor tiparite in ultimii 12 ani, informeaza sursa citata.

Ministerul sustine ca documentul ar fi disparut din arhiva si ca nu are evidentele cerute.

Directorul general al Romdidac, Nicolae Bolboasa, a confirmat pentru Adevarul ca de la minister i s-a solicitat o copie dupa conventie.

"Acum doua saptamani, ne-au cerut cei de la minister actul prin care noi ne ocupam de diplome, adica conventia din 2002, ca ei n-o ...citeste mai departe despre "DNA ancheteaza un contract semnat de Ecaterina Andronescu la Ministerul Educatiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contract Andronescu diplome, #DNA Andronescu Romdidac diplome, #DNA Costoiu diplome , #Stiri Administratie