DNA cere 7 ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 16:00
1266 citiri
DNA cere 7 ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei (DNA) au cerut, luni, sapte ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu, in dosarul in care fondatorul postului OTV este acuzat de santaj.

Acesta a fost condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, iar acum DNA cere ca Dan Diaconescu sa execute o pedeapsa de sapte ani de detentie, arata B1 TV.

Procurorii anticoruptie sustin ca fondaturul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, inca nu si-a recunoscut fapta si nici nu da semne ca s-ar fi indreptat, el fiind acuzat de doua infractiuni de santaj.

Dan Diaconescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pe 18 decembrie 2013, de catre Judecatoria Sectorului 1, insa decizia nu a fost definitiva.

La termenul respectiv, procurorii anticoruptie au cerut noua ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu si opt ani pentru alt inculpat, Doru Parv, in dosarul in ...citeste mai departe despre "DNA cere 7 ani de inchisoare pentru Dan Diaconescu" pe Ziare.com

#Dan Diaconescu inchisoare, #Dan Diaconescu 7 ani inchisoare, #Dan Diaconescu santaj, #Dan Diaconescu DNA , #Stiri Administratie