DNA cere arestarea lui Piedone pentru dispretul fata de dreptul la viata

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 20:14
744 citiri

Procurorii DNA, care au dispus retinerea fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si a altor doua angajate ale primariei in dosarul privind incendiul de la Clubul Colectiv, invoca dispretul fata de garantarea dreptului constitutional la viata in referatul cu propunerea de arestare preventiva a celor trei.

Conform documentului citat, procurorii arata ca Piedone si cele doua angajate si-au asumat incalcarea legii si implicit consecinta functionarii clubului Colectiv in conditii de nesiguranta publica.

Printre motivele pentru care se impune arestarea preventiva a celor trei, procurorii invoca dispretul manifestat fata de garantarea dreptului constitutional la viata si indiferenta profesionala si superficialitatea indeplinirii atributiilor in emiterea unor autorizatii de functionare pentru SC Colectiv SRL "fara un minim efort de verificare a documentelor depuse la dosar".

Anchetatorii arata ca inculpatii aveau obligatia de a constata ca SC Colectiv Club SRL nu ...citeste mai departe despre "DNA cere arestarea lui Piedone pentru dispretul fata de dreptul la viata" pe Ziare.com

#Piedone arestare Colectiv, #Piedone retinut DNA , #Stiri Administratie