DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 12:11
932 citiri
DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau
Foto: Facebook/ Adrian Gurzau

DNA cere Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau, acuzat de trafic de influenta.

Cererea vine in dosarul Carpatica, in care deputatul a fost audiat luni seara tarziu, informeaza Digi24.

Procurorii spun ca o firma pe care o administra in fapt Adrian Gurzau a incheiat un contract pagubos de prestari servicii cu S.C. CARPATICA ASIG SA.

"Contractul sus mentionat a fost incheiat in data de 2 noiembrie 2015, la solicitarea si in complicitate cu inculpata Toncescu Angela. Obiectul contractului il constituia furnizarea, de catre firma controlata de deputat, a unor servicii specializate de 'relatii clienti, info-line, contact center vanzare si marketing', pe o durata minima de 5 ani. (...)

Contractul incheiat a fost pagubos pentru CARPATICA ASIG SA, in contextul in care, la momentul incheierii, societatea de asigurari avea un departament compus din patru angajati ai societatii, care desfasurau activitati similare, la costuri ...citeste mai departe despre "DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA aviz arestare deputat Gurzau , #Stiri Administratie