DNA cere aviz pentru urmarirea penala a deputatului Eugen Bejinariu - prejudiciu de 67 de milioane de dolari

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 17:11
1326 citiri
DNA cere aviz pentru urmarirea penala a deputatului Eugen Bejinariu - prejudiciu de 67 de milioane de dolari
Foto: Ziare.com

Deputatul PSD Eugen Bejinariu este vizat de procurorii DNA in dosarul Microsoft 2. Astfel, au fost puse in miscare procedurile pentru a obtine avizul Parlamentului in vederea inceperii urmaririi penale a social-democratului.

Potrivit unui comunicat al DNA, Bejinariu este acuzat de fapte produse in perioada 2003-2004, cand era ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in mandatul de premier al lui Adrian Nastase.

Prin actiunile sale, Bejinariu a cauzat statului roman un prejudiciu de aproape 67 de milioane de dolari.

DNA arata ca, in calitate de ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, actualul deputat a initiat si a sustinut doua hotarari de guvern privind un contract incheiat intre Guvern si Fujitsu Siemens Computers, de inchiriere de licente Microsoft.

Atunci, Fujitsu Siemens Computers a fost considerata unic distribuitor pentru aceste produse, astfel ca firma a fost favorizata si nu s-a mai organizat o licitatie ...citeste mai departe despre "DNA cere aviz pentru urmarirea penala a deputatului Eugen Bejinariu - prejudiciu de 67 de milioane de dolari" pe Ziare.com

#DNA aviz Eugen Bejinariu, #DNA urmarire penala Bejinariu, #Eugen Bejinariu dosar Microsoft 2 , #Stiri Administratie