DNA cere inchisoare cu executare pentru Dan si Camelia Voiculescu, in dosarul de santaj

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 16:22
1382 citiri
DNA cere inchisoare cu executare pentru Dan si Camelia Voiculescu, in dosarul de santaj
Foto: Digi24

Procurorii DNA cer Curtii de Apel Bucuresti pedepse cu executare pentru directorul Antena Group Sorin Alexandrescu, fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia (foto), in dosarul privind santajarea fostului administrator al firmei RCS&RDS Ioan Bendei.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, miercuri, ultimul termen in dosarul de santaj in care sunt acuzati Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, Sorin Alexandrescu, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, si fostul sef al ANAF Serban Pop, informeaza News.ro.

Procurorul anticoruptie prezent la sedinta de judecata a aratat ca Sorin Alexandrescu si Camelia Voiculescu discutau la telefon despre impactul dosarului DNA asupra lui Alexandrescu si a familiei sale, dar nicio secunda nu au luat in discutie efectul santajului asupra lui Ioan Bendei sau a copiilor acestuia.

Magistratul a sustinut ca inculpatii din dosar sunt vinovati de faptele pentru care au fost trimisi in judecata si a cerut pedepse ...citeste mai departe despre "DNA cere inchisoare cu executare pentru Dan si Camelia Voiculescu, in dosarul de santaj" pe Ziare.com

#pedepse inchisoare Dan Voiculescu santaj, #Camelia Voiculescu santaj Bendei , #Stiri Administratie