DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova, acuzat ca a distrus probe incriminatorii

Vineri, 13 Martie 2015, ora 11:45
1052 citiri
DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova, acuzat ca a distrus probe incriminatorii
Foto: Facebook/Dan Sova

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cere arestarea senatorului Dan Sova, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al PICCJ referatul cauzei, in vederea sesizarii Senatului, pentru formularea cererii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului Sova Dan Coman, cu privire la savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat al Directiei remis Ziare.com.

Procurorii spun ca, in perioada 2007-2009, Dan Sova a semnat mai multe contracte si acte aditionale incheiate intre Complexele Energetice Rovinari si Turceni, pe de o parte, si SCA "Sova si Asociatii", pe de alta parte.

Totodata, se mai arata in comunicat, Dan Sova in calitate de "avocat coordonator", mentiune trecuta expres in toate aceste contracte, a participat la mai multe discutii legate de obiectul respectivelor documente, s-a deplasat la sediul CER si CET si la alte ...citeste mai departe despre "DNA cere retinerea si arestarea lui Dan Sova, acuzat ca a distrus probe incriminatorii" pe Ziare.com

#Dan Sova cerere retinere, #Dan Sova cerere arestare , #Stiri Administratie