DNA cere retinerea si arestarea lui Sova: Prejudiciu de aproape 3,5 milioane de lei

Vineri, 13 Martie 2015, ora 15:39
1114 citiri
DNA cere retinerea si arestarea lui Sova: Prejudiciu de aproape 3,5 milioane de lei

Prejudiciul in dosarul in care senatorul PSD Dan Sova este acuzat de savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu se ridica la 3,5 milioane de lei, reprezentand foloase necuvenite.

Potrivit procurorilor DNA, Sova ar fi insistat pe langa Dumitru Cristea, pe atunci director general si ordonator de credite Complexul Energetic Turceni (CET), sa incheie un contract de asistenta juridica, relateaza Adevarul, fapte petrecute in perioada ianuarie - 13 februarie 2008.

Pe 13 februarie 2008, s-a incheiat astfel, nelegal, contractul de asistenta juridica intre CET si "Sova si Asociatii". In plus, Sova a conceput termenii si conditiile contractului semnat din partea firmei de avocatura, fiind astfel obtinut un folos necuvenit de 1.242.018 de lei.

De asemenea, Sova a mai conceput termenii si conditiile unui act aditional si in alt caz, fiind semnat din partea firmei sale de avocatura, folosul necuvenit obtinut fiind de 1.142.400 lei, faptele petrecandu-se in perioada 2 ...citeste mai departe despre "DNA cere retinerea si arestarea lui Sova: Prejudiciu de aproape 3,5 milioane de lei" pe Ziare.com

#Dan Sova prejudiciu, #Dan Sova cerere retinere, #Dan Sova cerere arestare, #Dan Sova DNA , #Stiri Administratie