DNA: Directorul executiv al AJOFM Cluj, retinut. A luat mita de noua sute de mii de lei

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 12:25
1060 citiri
DNA: Directorul executiv al AJOFM Cluj, retinut. A luat mita de noua sute de mii de lei
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA l-au retinut sambata pe Daniel Don, director executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, pentru luare de mita si fals in declaratii, ambele in forma continuata.

El va fi prezentat sambata Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis sambata, in perioada ianuarie 2013 - noiembrie 2015, Daniel Don, in calitate de director executiv, a pretins si a primit, in mod repetat, sume de bani totalizand peste 884.000 de lei, bani care provin din bugetele unor proiecte finantate din fonduri europene, prin programele POSDRU si FEAG.

"Din actele cauzei rezulta faptul ca in activitatea de implementare a proiectelor in care AJOFM Cluj are calitatea de beneficiar sau partener erau cooptate de catre Daniel Don persoane provenind din randul angajatilor AJOFM, subordonati ai acestuia ori din randul fostilor angajati suspendati din functie, acestia fiind desemnati in calitate de experti ...citeste mai departe despre "DNA: Directorul executiv al AJOFM Cluj, retinut. A luat mita de noua sute de mii de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director AJOFM Cluj retinut, #Daniel Don retinut mita , #Stiri Administratie