DNA: Exista riscul falsificarii sau ascunderii de documente in dosarul Apa Nova

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 12:35
1068 citiri
DNA: Exista riscul falsificarii sau ascunderii de documente in dosarul Apa Nova
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au sustinut in instanta ca exista riscul falsificarii sau ascunderii unor documente din dosarul Apa Nova, potrivit motivarii hotararii prin care Curtea de Apel Ploiesti a mentinut masura controlului judiciar in cazul inculpatilor Costin Berevoianu, Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu.

Reprezentantul DNA a afirmat in fata instantei ca exista "pericolul de a fi plasmuite documente care sa fie prezentate drept justificare pentru platile efectuate si care sa confere un caracter de legalitate acestora", in conditiile in care respectivele documente nu au existat la momentul descinderii si ridicarii de inscrisuri de la sediul societatilor Apa Nova si Veolia Apa Servicii.

Apa Nova a crescut pretul nejustificat? Precizari de la companie

"Mai mult, probele au relevat posibilitatea ascunderii unor documente in baza carora au fost efectuate plati presupus nelegale", a mai sustinut reprezentantul DNA.

Instanta a apreciat insa ca nu exista riscul ca inculpatii sa influenteze ...citeste mai departe despre "DNA: Exista riscul falsificarii sau ascunderii de documente in dosarul Apa Nova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA Apa Nova dosar, #DNA falsificare acte Apa Nova , #Stiri Administratie