DNA explica de ce a fost retinut Toni Grebla pentru vanzarea de capre

Marti, 10 Martie 2015, ora 14:49
1072 citiri
DNA explica de ce a fost retinut Toni Grebla pentru vanzarea de capre
Foto: B1TV

Toni Grebla a fost retinut, printre altele, si pentru faptul ca si-a continuat activitatea infractionala dupa efectuarea perchezitiilor domiciliare, se arata in comunicatul remis presei, marti, de DNA, dupa ce fostul judecator constitutional a ajuns in Arestul Politiei Capitalei.

In acest dosar, Toni Grebla este acuzat de trafic de influenta, operatiuni financiare incompatibile cu functia si constituirea unui grup infractional organizat, se precizeaza in comunicatul remis presei de DNA.

Astfel, in perioada 2010 - 2015, cand Toni Grebla era senator PSD si ulterior judecator la Curtea Constitutionala, a pretins si primit de la suspectul Ion Bircina Ion, cu titlu de foloase necuvenite, un autoturism BMW pentru folosinta gratuit, un post telefonic, suma de 1.200 de lei sub forma unor obiecte vestimentare, precum si materiale electorale pentru lipirea a 20.000 de afise in campania electorala.

La schimb, Toni Grebla l-a ajutat pe finul sau, Ion Bircina, sa obtina anumite acte ...citeste mai departe despre "DNA explica de ce a fost retinut Toni Grebla pentru vanzarea de capre" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grebla retinut DNA, #Grebla arest, #Grebla capre , #Stiri Administratie