DNA explica de ce au aparut numele lui Klaus Iohannis si Rares Bogdan in referatul de arestare a lui Vanghelie

Sambata, 14 Martie 2015, ora 14:25
822 citiri
DNA explica de ce au aparut numele lui Klaus Iohannis si Rares Bogdan in referatul de arestare a lui Vanghelie

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) precizeaza ca redarea, in cuprinsul referatului, a unor afirmatii ce ii apartin lui Marian Vanghelie, care cuprind elemente esentiale pentru solutionarea propunerii de arestare, este impusa de dispozitiile legale.

Precizarea DNA vine dupa ce, in spatiul public, au aparut mai multe stenograme in care Marian Vanghelie sustine ca poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Dupa aparitia in presa a interceptarilor DNA, Rares Bogdan a spus ca este un abuz infiorator al procurorului de caz si ca nu are nicio legatura de niciun fel cu Vanghelie, fiind in relatii cu acesta ca si cu multi alti politicieni.

El solicita sa fie audiat la DNA de catre procurorul de caz, pentru a-l privi in ochi, si precizeaza ca vrea sa dea in judecata atat pe acest procuror, cat si pe DNA, pentru defaimare.

Vanghelie se lauda ca intervine la ...citeste mai departe despre "DNA explica de ce au aparut numele lui Klaus Iohannis si Rares Bogdan in referatul de arestare a lui Vanghelie" pe Ziare.com

#Marian Vanghelie Rares Bogdan, #Marian Vanghelie Klaus Iohannis, #referat DNA Marian Vanghelie , #Stiri Administratie