DNA: Oprea a pagubit statul cu 86.000 de lei prin excesul de coloane oficiale

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 14:33
928 citiri
DNA: Oprea a pagubit statul cu 86.000 de lei prin excesul de coloane oficiale
Foto: Facebook/Gabriel Oprea

Procurorii anticoruptie au anuntat, marti, la sedinta de judecata prin care Gabriel Oprea contesta sechestrul pus in dosarul privind decesul politistului Bogdan Gigina, ca prejudiciul produs prin folosirea abuziva a coloanelor oficiale este de 86.186 lei.

Acesta a fost calculat de Directia Generala a Politiei Bucuresti, informatiile fiind trimise catre DNA. Familia lui Bogdan Gigina a cerut daune de trei milioane de euro si 43.000 lei.

Gabriel Oprea a fost chemat miercuri la DNA pentru a i se aduce la cunostinta sechestrul impus pe avere in dosarul mortii politistului Gigina, din acelasi motiv fiind chemati si copiii sai, dupa ce fostul ministru ar fi trecut o parte din bunuri pe numele lor.

Ulterior, copiii sai au contestat sechestrul, instanta suprema urmand sa ia o decizie in acest caz.

Pe 14 octombrie, presedintele Klaus Iohannis a avizat inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. In prima faza, ...citeste mai departe despre "DNA: Oprea a pagubit statul cu 86.000 de lei prin excesul de coloane oficiale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prejudiciu coloane oficiale Oprea, #Gabriel oprea contesta sechestru, #familie Bogdan Gigina despagubiri , #Stiri Administratie