DNA: Gheorghe Stefan, sejur la mare si cantonament pentru Ceahlaul din banii luati spaga

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 11:57
1035 citiri
DNA: Gheorghe Stefan, sejur la mare si cantonament pentru Ceahlaul din banii luati spaga
Foto: Arhiva (B1 TV)

Fostul primar de Piatra Neamt Gheorghe Stefan a fost trimis in judecata de procurorii DNA intr-un nou dosar, alaturi de alte persoane, inclusiv doi directori de la Posta Romana. Dosarul a fost deschis in urma unui raport al Corpului de Control cerut de Guvernul Ponta.

Gheorghe Stefan este acuzat de trafic de influenta, spalarea banilor (8 acte materiale) si instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, se precizeaza intr-un comunicat remis joi de DNA.

Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata Florin Aurelian Ciobotaru, la data faptelor director general adjunct, coordonator al Directiei comerciale din CN Posta Romana SA, Dan Mihai Toader, director general al CN Posta Romana SA, Emmanouil Sorillos, administrator al SC Smart Telecom Solutions SRL, Cosmin Dragos Mihailescu, Marian Constantinof, om de afaceri care, potrivit procurorilor, controla printr-un interpus SC Posh Telecom Solutions SRL si SC SMART TELECOM SOLUTIONS ...citeste mai departe despre "DNA: Gheorghe Stefan, sejur la mare si cantonament pentru Ceahlaul din banii luati spaga" pe Ziare.com

#Gheorghe Stefan trimis judecata , #Stiri Administratie