DNA: Noi acuzatii pentru Madalin Voicu si Nicolae Paun - spalare de bani si deturnare de fonduri UE

Vineri, 13 Mai 2016, ora 16:09
1059 citiri
DNA: Noi acuzatii pentru Madalin Voicu si Nicolae Paun - spalare de bani si deturnare de fonduri UE
Foto: Digi 24 TV

Procurorii DNA au extins ancheta penala pe numele deputatilor Madalin Voicu (PSD) si Nicolae Paun (Partida Romilor), acuzati, printre altele, de deturnare a fondurilor europene.

Astfel, Madalin Voicu este acuzat de savarsirea infractiunii de folosire a influentei sau autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar Nicolae Paun de schimbarea cu incalcarea legii a destinatiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, fals in inscrisuri private si spalarea banilor, se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Celor doi li se adauga alte trei persoane, dintre care doua de la Asociatia Partida Romilor Pro Europa.

"In contextul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2012, inculpatul Voicu Madalin Stefan, folosindu-se de calitatea de presedinte de onoare al Asociatiei Partida Romilor Pro Europa, a solicitat si a obtinut, in numerar, de la reprezentantii acesteia, suma de 100.000 lei.

Aceasta ...citeste mai departe despre "DNA: Noi acuzatii pentru Madalin Voicu si Nicolae Paun - spalare de bani si deturnare de fonduri UE" pe Ziare.com

#Madalin Voicu DNA acuzatii, #Nicolae Paun Madalin Voicu DNA , #Stiri Administratie