DNA o vrea arestata preventiv si pe angajata ISU Antonina Radu: A dovedit dispret fata de dreptul la viata

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 18:41
735 citiri
DNA o vrea arestata preventiv si pe angajata ISU Antonina Radu: A dovedit dispret fata de dreptul la viata
Foto: Arhiva Ziare.com

Capitanul Antonina Radu de la ISU Bucuresti a dat dovada, la fel ca si colegul sau capitanul George Matei, de indiferenta profesionala si dispret fata de dreptul constitutional la viata, potrivit referatului prin care procurorii militari din cadrul DNA cer in cazul suspectei din dosarul "Colectiv" inlocuirea arestului la domiciliul cu masura arestarii preventive.

Procurorii anticoruptie contesta astfel decizia Tribunalului Militar Bucuresti, care a admis arestarea preventiva doar in cazul lui George Matei, in timp ce pentru Antonina Radu a dispus masura arestului la domiciliu.

Incendiu in Colectiv Angajatii ISU puteau sa estimeze riscurile din club - motivarea arestarii

"In prezenta cauza, urmarirea penala efectuata ne obliga sa analizam particularitatile si consecintele unor fapte de abuz in serviciu savarsite de catre ofiteri investiti cu exercitiul autoritatii publice.

Distinct de semnificatia cu caracter general a abuzului in serviciu, trebuie avute in vedere aspectele ...citeste mai departe despre "DNA o vrea arestata preventiv si pe angajata ISU Antonina Radu: A dovedit dispret fata de dreptul la viata" pe Ziare.com

#Antonina Radu DNA, #angajata ISU arestata, #Antonina Radu dispret viata , #Stiri Administratie