DNA: Oprescu avea o relatie "atipic de apropiata" cu seful de la Cimitire

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 18:11
1051 citiri

Primarul Sorin Oprescu avea o "relatie atipic de apropiata" cu directorul Administratiei Cimitirelor, Bogdan Cornel Popa, spun anchetatorii, care arata ca edilul il lua cu el pe Popa la receptii la care acesta nu avea acces, la Cotroceni, la ambasade sau in vizite oficiale in strainatate.

Anchetatorii DNA arata, in dosarul in care il cerceteaza pe Sorin Oprescu pentru fapte de coruptie, ca primarul avea o "relatie atipic de apropiata" atat cu Bogdan Cornel Popa, directorul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, cat si cu fostul sau sofer Cristian Stanca.

Potrivit documentelor anchetatorilor obtinute de Mediafax, Oprescu "se afisa" peste tot cu Bogdan Cornel Popa si il trimitea pe acesta la receptii si la evenimente la care nu avea acces.

"Se poate spune ca nici notorietatea faptului ca Bogdan Cornel Popa si inculpatul Mircea Sorin Oprescu 'se afiseaza' impreuna, asa cum a aratat si Florin Supeala, notorietate confirmata de discutiile telefonice, din care rezulta ca ...citeste mai departe despre "DNA: Oprescu avea o relatie "atipic de apropiata" cu seful de la Cimitire" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dna relatie Oprescu sef Cimitire, #Oprescu relatie sef Cimitire, #Oprescu sef Cimitire , #Stiri Administratie