DNA trece Prutul: Adjunctul lui Kovesi, la Chisinau

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 12:45
990 citiri
DNA trece Prutul: Adjunctul lui Kovesi, la Chisinau
Foto: site DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA Nistor Calin merge la Chisinau pentru a face recomandari cu privire la lupta anticoruptie si a prezenta cele mai bune practici europene.

Nistor Calin va participa marti si miercuri la conferinta cu tema "Anticoruptie: Situatia actuala si studiul de caz al Romaniei", la finalul careia va sustine si o conferinta de presa, informeaza Info Prut.

Cu aceasta ocazie "va fi prezentat un set de recomandari pentru autoritatile din Republica Moldova in vederea consolidarii mijloacelor de lupta cu coruptia, in conformitate cu cele mai bune practici europene", se arata intr-un comunicat citat de publicatia mentionata.

Conferinta este organizata de Institutul de Politici si Reforme Europene (IPRE), in colaborare cu Institutul de Politici Europene de la Berlin.

Saptamana trecuta, presedintele Parlamentului moldovean, Andrian Candu, a anuntat ca un procuror din Romania va merge in Republica Moldova ca sa asiste institutiile nationale din domeniu, sa examineze ...citeste mai departe despre "DNA trece Prutul: Adjunctul lui Kovesi, la Chisinau" pe Ziare.com

#Nistor Calin Chisinau, #procuror DNA Moldova , #Stiri Administratie